Nyhet

— Det er kun to hvite menn som har rett til å uttale seg om hiphop

GAFFA.no - alt om musikk.

New York-rapperen går i strupen på Post Malone.

Azealia Banks er kjent for å si hva hun mener - i tide og utide. Nå går rapperen løs på Post Malone etter at han uttalte seg om hiphop i polsk media under sin europaturné, rapporterer The Source.

Post Malone sa følgende i det omtalte intervjuet:


«Om du leter etter gode låttekster, om du vil gråte, om du vil reflektere over livet, ikke lytt til hiphop. Det finnes fantastiske hiphoplåter som handler om livet, der de rapper om «the real shit», men akkurat nå finnes det ikke mange som virkelig snakker om det som er ekte.»

LES OGSÅ: Derfor tar stjerna regi i ny musikkvideo.

Dette ble ikke tatt vel imot verken på sosiale medier generelt eller hos Azealia Banks spesielt. Instagram-kontoen Baller Alert gjorde oss oppmerksomme på hennes sinne i en skjermdump:


«Hver eneste gang jeg tror at jeg virkelig liker en hvit rapper, så gjør de noe rart», begynner hun. «De eneste hvite mennene som har noen som helst rett til å uttale seg offentlig om hiphop-kulturen er Rick Rubin og Eminem. Vi trenger virkelig ikke Maclemore eller Peter Rosenberg eller at noen av de der legger noe til samtalen. Legg deres rap og gå videre. Lol», skriver hun.

LES OGSÅ: Ukas konsertanbefalinger.

Post Malone følte seg tvunget til å be om unnskyldning og klargjøre sine tanker. I videoen nedenfor, som han lastet opp på Twitter, skylder han på alkoholen som ble servert under intervjuet.


LES OGSÅ: Runder av året med eksklusiv vinylutgivelse.


ANNONCE