Nyhet

Bergenfest booker indiefavoritt til neste års festival

GAFFA.no - alt om musikk.

Father John Misty skal gjøre to konserter i Norge neste sommer.

Tidligere denne uken ble det annonsert konsert med kritikerfavoritten Father John Misty (bildet) i Oslo tirsdag 12. juni neste år. Nå er det klart at også Bergenfest i Bergen har sikret seg amerikaneren på sitt etter hvert svært så kredible musikkprogram.

I en pressemelding fra festivalens arrangører bekreftes det at artisten som tidligere i år slapp albumet Pure Comedy, og som har hintet sterkt om et kommende album den siste tiden, blir å se på scenen i Bergen to dager etter Oslo-konserten, nemlig torsdag 14. juni.


LES OGSÅ: «Det beklagelige P3-kartellet».

Pure Comedy er en av årets flotteste plater og Father John Misty er en av de største scenepersonlighetene som er å oppleve på festivalscener for tiden. Det blir stort å få oppleve Father John Misty live på Bergenhus Festning, sier Bergenfests Ole-Morten Algerøy i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Tilbake april møtte GAFFA Father John Misty til et stort intervju, hvor han blant annet snakket om Nick Cave, angst og om å ta LSD hver dag. Les intervjuet her.


LES OGSÅ: Inn på norske hitlister etter sin død.


Bergenfest 2018 går av stabelen tirsdag 12. juni til lørdag 16. juni. Tidligere har store navn som Queens Of The Stone Age og Nick Cave & The Bad Seeds blitt bekreftet til neste sommers utgave av festivalen.

Billettsalget er allerede i gang via Ticketmaster.

ANNONCE