Nyhet

Astrid S lar seg inspirere av Bonnie & Clyde i ny og frekk musikkvideo

Singelen «Breathe» har allerede blitt streamet over fem millioner ganger på kun én uke!

Musikkvideoen til Astrid S (bildet) sin nye fengende singel Breathe er ute nå via nettstedet Noisey. Låta ble sluppet for bare én uke siden og har allerede rukket å bli streamet over fem millioner ganger via strømmetjenestene Spotify, Apple Music og Tidal.

Se videoen i bunnen av artikkelen.

LES OGSÅ: Astrid S ble årets nykommer på Spellemann.


Breathe er skrevet i samarbeid med Asia Whitacre, Oscar Holter og Rickard Göransson, et team som blant annet har jobbet med Rihanna, The Weeknd, Ellie Goulding, Ariana Grande, Adele, Frank Ocean og Katy Perry.

Stjerneskuddet fra Rennebu i Sør-Trøndelag har dermed fått jobbe med noen av musikkbransjens heteste låtskrivere på singelen som følger opp fjorårets selvtitulerte EP-utgivelse.

Med inspirasjon fra James Bond og Bonnie & Clyde


Den ferske musikkvideoen, som er regissert av regiduoen Johanna Nyberg og Nathalie Hallman (Cherry Cobra Films), forteller historien om Astrid og hennes partner - et par som tar loven i sine egne hender.

I reneste Bonnie & Clyde-stil begår de århundrets ran mot en korrupt ordfører og hans villmenn.

— Dette er den mest omfattende musikkvideoen jeg har gjort (av alle mine fire). Det var stort crew og sinnsykt mange effekter, kamerautstyr og kostymer. Jeg synes den fanger det litt edgy og frekke i låta, og at den også har litt humor. Håper folk liker den, sier den norske artisten.


LES OGSÅ: Robyn debuterer ny låt i HBO-serien «Girls».

Fotografen Jallo Faber, som har stått for fotoregi på videoen, er også kjent for sitt arbeid med James Bond-filmen «Spectre».

Pressemeldingen fra plateselskapet Universal Music beskriver også den litt retro-nostalgiske videoen som en visuell smakebit som beveger seg inn og ut av tiår, inspirert av klassiske Bond-filmer fra 1960-tallet, Quentin Tarantino-karakterer og americana.


Sjekk ut musikkvideoen til Breathe her:

ANNONCE