Nyhet

Britisk suksessduo til Norge

Sleaford Mods har blitt forsøkt booket til Øyafestivalen i flere år - nå blir det heller intim klubbkonsert i Oslo for duoen.

Sleaford Mods har blitt forsøkt booket til Øyafestivalen i flere år - nå blir det heller intim klubbkonsert i Oslo for duoen.

Den britiske duoen Sleaford Mods (bildet) er klar for Oslo-konsert i september. Konserten på John Dee 27. september  blir arrangert av Goldstar i samarbeid med Øyafestivalen og Rockefeller.

Sleaford Mods er aktuell med albumet English Tapas, som ble sluppet tidligere i år.


LES OGSÅ: Ny festival i Oslo.

— Vi har forsøkt å booke Sleaford Mods til Øya i flere år, men han ene insisterer på å prioritere bryllupsdag fremfor festival. Da blir det vanskelig, sier Claes Olsen fra Øyafestivalen i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Sleaford Mods ble startet av tekstforfatter og vokalist Jason Williamson i 2006 - angivelig ut av frustrasjon og kjedsomhet. Navnet «Sleaford Mods» kommer fra hjembyen til Jason og klinger nok bedre enn hans tidligere artistnavn «That’s Shit, Try Harder».


LES OGSÅ: Nirvana-bassist reagerer på viralt Cobain-bilde.


Etter mislykkede bandprosjekter gjør nå Williamson karriere som voksen mann i 40-årene. Viktige inspirasjonskilder i utviklingen av Sleaford Mods' sound har vært Wu-Tang Clan, The Streets og drum'n'bass- guruen Roni Size.

Billettsalget til konserten på John Dee starter 19. mai - via Ticketmaster og GAFFA LIVE.

ANNONCE