Nyhet

Bob Marley får sin egen iskrem hos Ben & Jerry's

Iskremsmaken skapt for å hedre Bob Marley inneholder ikke hva enkelte muligens ville forventet – men byr i stedet på fredstegn i sjokolade.

Iskremsmaken skapt for å hedre Bob Marley inneholder ikke hva enkelte muligens ville forventet – men byr i stedet på fredstegn i sjokolade.

«One Love» er navnet på den nye iskremsmaken fra Ben & Jerry's, som valgte bananis tilsatt virvler av karamell og kjeks og altså fredstegn i fudge. Ifølge pressemeldingen har Marleys familie vært med på å mane frem den nye smaksvarianten, skriver Diffuser.

— Ordene «one love, one heart» berører alle, uansett språk, sa styremedlem Jeff Furman i Ben & Jerry's da isen ble lansert i forrige uke.


LES OGSÅ: — Trump er ikke velkommen på våre konserter.

Inntektene fra «One Love» skal gå til en ungdomsleir på Jamaica ved samme navn, som hjelper unge til å finne sin egen stemme og eget uttrykk gjennom musikk, kreativ skriving og andre kunstformer.

Tradisjon for å hedre kjente musikere


Selskapet har en lang tradisjon i å oppkalle iskremsmaker etter kjente musikere. I fleng kan nevnes Jerry Garcia-smaken «Cherry Garcia», mens den smakelige hyllesten til Phish heter «Phish Food». Elton John ble hedret med «Goodbye Yellow Brickle Road».

LES OGSÅ: Lana Del Rey med ny singel.

Selv om iskrem-grunnleggerne Ben Cohen og Jerry Greenfield tidligere har fleipet om at de skulle lage en cannabis-iskrem i de delstatene det var lovlig, sa de til Huff Post Live i 2015 at morselskapet Unilever «neppe ville gi dem lov».


Too bad! Vi snurrer One Love.

LES OGSÅ: Fra storturné i USA til intimkonsert i Norge.


(©NTB)

ANNONCE