Nyhet

ONE LOVE: Ny film om Bob Marley har snart premiere på kino – se traileren her

Både Brad Pitt og Marleys familie har vært involvert i en ny spillefilm om den avdøde reggae-legenden

Februar blir en god måned for danske fans av reggae-legenden Bob Marley, som døde bare 36 år gammel i 1986. De kommende ukene ved flere minnearrangementer i anledning Marleys 79-årsdag 6. februar – og så er det premiere av den første filmen noensinne om den avdøde legenden.

Som den første rockestjernen fra den såkalte tredje verden er det knapt noen som tviler på Robert 'Nesta' Marleys popularitet over hele verden. Født og oppvokst under ekstremt dårlige forhold på Jamaica nordkysten i etterkrigsårene var det mye motgang og ingenting som tydet på at den lille gutten en dag ville nå stjernene og bli verdensberømt. Men det gjorde han, som du vet.

Bob Marley: One Love er en hyllest til livs- og musikkikonet som inspirerte flere generasjoner med sitt budskap om kjærlighet og samhold. For første gang kommer historien om Bob Marley frem skjerm, hvor publikum kan oppleve den mektige historien om de mange utfordringene, men også reisen bak den revolusjonerende musikken til sangeren og musikeren.


Bob Marley: One Love har vært flere år under utvikling med Kingsley Ben-Adir (Barbie) i rollen som den legendariske musikeren og Lashana Lynch (No Time to Die) spiller kona Rita. Filmen, som sendes på Paramount Pictures, er produsert av blant andre Brad Pitt, Ziggy Marley, Rita Marley og Cedella Marley og er regissert av Reinaldo Marcus Green. 

ANNONCE