Nyhet

Årets villeste festivalbooking?

Apocalyptica skal fremføre 1996-albumet «Plays Metallica By Four Cellos» under sommerens Slottsfjell.

Apocalyptica skal fremføre 1996-albumet Plays Metallica By Four Cellos under sommerens Slottsfjell.

Det kommer frem i en pressemelding fra festivalen i dag. Den finske cello-kvartetten ble for alvor verdenskjente da de covret Metallica på albumet i 1996, og i forbindelse med 20-årsjubileumet for utgivelsen i fjor kom Plays Metallica By Four Cellos ut i remastret utgave med tre bonusspor.

LES OGSÅ: Amerikanske indierockere til Norge for to konserter.


I tillegg til Apocalyptica er nord-svenske INVSN og bergenske Kjartan Lauritzen og Hester V75 bekreftet til Tønsberg-festivalen i dag.

— Det er utrolig gøy å invitere tilbake artister som har spilt fletta av Slottsfjell publikummet tidligere, og jeg gleder med skikkelig mye til rap fra Vestlandet. Jeg så akkurat Kjartan Lauritzen på Spotfestivalen i Danmark, og ble slått i bakken av hvordan han kan lage fest ut av enhver setting og scene. Så utrolig gøy! Som gammel Metallica-fan er det hyggelig å ønske Apocalyptica velkommen til Slottsfjell. Hvis noe instrument skulle covre bandet er vel cello det aller vakreste alternativet! Jeg tror det blir helt rått, sier Sarah Winona Sortland i Slottsfjell til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Slottsfjell arrangeres 12. til 15. juli med artister som Prodigy, Gucci Mane, G-Eazy, Dagny, Gabrielle, Veronica Maggio, Astrid S, Julie Bergan, Tove Lo, The Hives, Mac Miller og AURORA på programmet.


Festivalpasset kjøper du her.


LES OGSÅ: Mer hiphop på Slottsfjell-programmet.

ANNONCE