Nyhet

Hester V75: «Litt jobb, litt fest, litt damer»

Hva kan man si om minialbumet Hester V75 slapp i forrige uke? Hvordan blir konsertene i Bergen og Oslo denne helgen? Hva synes de om å få spørsmål om navnet sitt?

Hva kan man si om minialbumet Hester V75 (bildet) slapp i forrige uke? Hvordan blir konsertene i Bergen og Oslo denne helgen? Hva synes de om å få spørsmål om navnet sitt?

Rapgruppen Hester V75 sitt minialbum, 115 drømmer, som de slapp i fjor, fikk over én million avspillinger på Spotify. De markerte seg med det som en av landets beste og mest interessante rapgrupper og solgte ut Parkteatret og USF Verftet.

LES OGSÅ: «Viser at de fortjener en plass blant de beste i norsk hip-hop».


For nøyaktig én uke siden slapp de endelig oppfølgeren, et nytt minialbum, og i kveld spiller de konsert i Bergen før turen går videre til Oslo i morgen.

Vi har tatt en prat med gruppen om det nye minialbumet, Baby eg har et problem, om konsertene i kveld og i morgen og om det unngåeliget temaet: navnet deres.

Bade i roser, glede og kjærlighet


Hvordan vil dere beskrive det nye minialbumet?

Ingo: En fin plate og høre på mange ganger, med mange forskjellige stemninger.

Rafi: Den er som å følge oss en dag i livet. Litt jobb, litt fest, litt damer. Mange følelser rundt det som skjer og et tett brorskap i ulike situasjoner. Satt sammen i fine melodier.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Hva ligger i tittelen Baby eg har et problem? 


Ingo: Å snakke sammen og være sammen om ting.

Philip: Det handler vel mer om kem vi ligger med, enn ka som ligger i…

Rafi: Ærlighet.


Eirik: Fin tittel som kommer fra teksten til Rafi i en av skissene som ikke kom med. Føler den greier å dekke alle låtene på utgivelsen.

Hva kan publikum i Bergen og Oslo forvente av konsertene deres denne uka?

Ingo: Å bade i roser, glede og kjærlighet.


LES OGSÅ: GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter.

Har dere noen rutiner før/etter konsert?

Ingo: Egentlig ikkje. En gang gjorde vi sånn at alle tok en hånd oppå hånden sin mens vi stod i en sirkel, men det ble jævlig kleint. Så det gjør vi ikkje igjen. 


Rafi: Haha, nei, fant fort ut at det var litt pinlig. Vi tar noen øl og henger ut, ofte så er vi litt sent ute så vi rekker ikkje all verdens. Etter gig hender det det blir en liten feiring.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Foto: Synne Sofi Bønes

Hva vil dere si er deres bandfilosofi?

Ingo: En gammel sjømann sa en gang til meg: «Det er utrolig hva du kan oppnå hvis du ikke bryr dem om kem som får æren». Har husket på det siden.


Per: Vår filosofi er at vi berre DIGGER livet!!! Tenk å leve da… Det er mest sannsynlig den sjukaste opplevelsen ein får oppleve!!!!!

LES OGSÅ: De første artistene til neste års Øyafestivalen er annonsert.

Hva er det beste/verste med å hete Hester V75? 

Rafi: Det tenker jeg i


kke så mye over.

Ingo: Hahahahaha. Vi er så lei navnespørsmål. Kan vi endre spørsmålet til «Hva er det beste/verste med Hester V75» i stedet? Eller er det py gjort av oss?

Ok, da, det er greit: Hva er det beste/verste med å være med i Hester V75?

Ingo: At det er mange forskjelli


ge personligheter<3

Hester V75 feirer minialbumslippet med to konserter på USF Verftet i Bergen i kveld (én for de under 18, også) og på John Dee i Oslo i morgen.

ANNONCE