Nyhet

15 nye artister og band bekreftet til festivalen Vill Vill Vest

Sjekk hvem som er klare for den nye by:Larm-utfordreren i Bergen her!

Bransjefestivalen Vill Vill Vest blir for første gang arrangert 15. og 16. september, og har som formål å etablere en mer rigid musikkbransje i Bergen.

— Bergen har lenge vært en musikkby uten særlig infrastruktur. Det kan vi skape med denne festivalen. Det er nok en av grunnene til at så mange har vært så interessert i å delta i festivalarbeidet, sa Mikal Telle i Made Management til GAFFA da nyheten om festivalen først ble offentliggjort i april.

Etter at festivalen i slutten av forrige måned kunne offentliggjøre de første artistnavnene til årets Vill Vill Vest, kommer det i dag nok et stort slipp som inneholder 15 artister og band.


Med de nye tilføyelsene Bloody Beach (bildet), The Switch, André Øy, Shakai, Dårlig Vane, JNS, Kongle, Kjærleik, Shaman Elephant, Snø, Miss Tati, Marinius, Misty Coast, Hester V75 og Sigrid Raabe er dermed over halvparten av det musikalske programmet på plass.

— Artistprogrammet begynner nå på alvor å ta form, og juryen har virkelig klart å finne interessante og spennende artister. Det er utrolig mange jeg selv gleder meg veldig til å få oppleve, og som jeg tror vil vekke stor interesse hos både publikum, musikkbransjen og de internasjonale gjestene, uttaler festivalsjef Vilde Blomhoff til GAFFA i forbindelse med slippet.


ANNONCE