Nyhet

Truet MTV til å trekke tilbake negative anmeldelser

Chance The Rapper og Kings Of Leon er blant artistene som skal ha truet med å aldri stille opp for kanalen om anmeldelsene ikke ble fjernet.

Chance The Rapper og Kings Of Leon er blant artistene som skal ha truet med å aldri stille opp for kanalen om anmeldelsene ikke ble fjernet.

Det skriver musikkmagasinet Spin i dag. I forbindelse med en relansering av MTV News i fjor prøvde kanalen å kjøre seriøse anmeldelser og musikkjournalistikk - gjennom å knytte til seg en rekke unge skribenter som skulle skrive dybdeartikler.

LES OGSÅ: Dette er Lordes norske favoritter.

Den siste tiden har MTV News likevel gått over til mer og mer videoinnhold og mange skribenter er ute av satsingen. I Spin-artikkelen skrives det blant annet at skillet mellom å ha «et godt forhold» til artistene og det å anmelde utgivelsene deres ærlig har skapt flere problemer. Blant annet skal Chance The Rapper (bildet) via sin manager ha truet med å aldri samarbeide med kanalen igjen om ikke en smått negativ anmeldelse av hans Coloring Book ble trukket tilbake.

Chance The Rappers manager bekrefter historien overfor magasinet.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Rockebandet Kings Of Leon skal også ha truet med å trekke seg fra å opptre på MTV European Music Awards etter at nettstedet publiserte en anmeldelse av singelen Waste A Moment - hvor låta ble beskrevet som «aggressivt anonym».

LES OGSÅ: Anmeldelse av ny EP fra Astrid S.

Artikkelen som ble publisert av Spin viser tydelig hvordan maktforholdene mellom artister og media er i ferd med å endres.

ANNONCE