Nyhet

Kings of Leon kunngjør nytt album - lytt til den første singelen her

Kings of Leon gir en smakebit på deres første album på tre år

Det er tre år siden Kings of Leon ga ut sitt forrige album When You See Yourself. 10. mai er bandet klare med sitt niende album. Det nye albumet skal hete Can We Please Have Fun – som alle gruppens andre album en tittel med fem stavelser. Den første singelen fra plata heter «Mustang», og ble sluppet torsdag. Hør singelen og se musikkvideoen nederst i artikkelen.

Albumet When You See Yourself fikk en firestjerners anmeldelse fra GAFFA. "Markus Dravs' lyd er nå ganske gjenkjennelig, og med ham har Kings of Leon fortsatt bevegelsen i en mer MOR (middle of the road)-retning," skrev vår anmelder og la til:

"Bandets betydelige styrker og mer karakteristiske lyd skyves i bakgrunnen til fordel for en renere og mer åpen lyd. Dette gjør igjen dette åttende albumet fra Kings of Leon til en utrolig jevn og behagelig lytteopplevelse. For eksempel lyder «Golden Restless Age» med sin introduksjon av tangenter nesten i retning The Killers – på en god måte, men også, for Kings of Leon, på en litt overraskende måte. Også trommingen på åpneren «When You See Yourself, Are You Far Away» får en til å spissere ørene».


I forbindelse med utgivelsen av det nye albumet skal Kings of Leon holde konsert i Hyde Park i London. Deretter skal de ut på turné i Nord-Amerika, mens det i skrivende stund dessverre fortsatt ikke tyder på at bandet skal stoppe i eller rundt Norge.

ANNONCE