Nyhet

Billboard-topper til norsk festival

Future gjør sin eneste norske konsert i 2017 på Uka i Trondheim.

Future gjør sin eneste norske konsert i 2017 på Uka i Trondheim.

Siden starten i hiphop-kollektivet Dungeon Family, via en rekke mixteiper, og egne soloalbum har den 33 år gamle Atlanta-rapperen Future bygget seg opp til å bli et av de største navnene i musikkens verden.

LES OGSÅ: Anmeldelse: «Kriminelt sexy trap».


Nå er det klart at Future gjør sin eneste konsert i Norge på sin kommende verdensturné under Uka i Trondheim. 10. oktober står han på scenen i Dødens Dal.

— Future er en av verdens største og mest nyskapende hiphop-artister. Hans siste fem album har alle debutert på 1. plass på Billboard. Dette kommer til å bli en av høstens store konsertopplevelser og det er utrolig kult at Future skal holde sin eneste konsert i Norge i år under Uka, sier festivalens konsertsjef Herman Biørn Amundsen i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Denne våren skrev Future seg inn i historiebøkene da han toppet Billboard-listen med to påfølgende album, henholdsvis albumene FUTURE og HNDRXX. Aldri før har en artist slått ned sitt eget album fra øverste plassering med et nytt album.


LES OGSÅ: Prodigy fra Mobb Deep er død.


Uka har tidligere sikret seg fine navn som Lorde, Cashmere Cat, Phlake, Astrid S og Highasakite til årets utgave av festivalen. Festivalen går av stabelen i perioden 5. - 29. oktober.

Billettsalget til Future-konserten starter via festivalens nettsider fredag klokken 10:00.

ANNONCE