Nyhet

Nå er Blood Orange i gang med å spille inn et nytt album

Var høyt oppe på listene over årets beste utgivelser i 2016. Vi krysser fingrene for at inspirasjonen fortsetter å flomme.

Freetown Sound var høyt oppe på listene over årets beste utgivelser i 2016. Vi krysser fingrene for at inspirasjonen fortsetter å flomme.

Blood Orange (aka Dev Hynes) har levert stadig flottere utgivelser de siste årene, og for mange var 2016-albumet Freetown Sound en foreløpig bestenotering i hans karriere. Albumet havnet høyt opp på en rekke kritikerlister i 2016, blant annet blant de fem beste i GAFFAs oppsummering av plateåret.

Nå har Hynes avslørt at han er i gang med innspillingen av det fjerde albumet under Blood Orange-navnet.


LES OGSÅ: Lana Del Rey bekrefter utbredt fan-teori.

Nyheten kom i en enkel oppdatering på Instagram søndag kveld, med et bilde fra studio og følgende bildetekst: «Currently working on Blood Orange album 4».

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

Currently working on Blood Orange album 4

Et innlegg delt av Devonté Hynes (@devhynes)


I tillegg til prosjektene Blood Orange, Lightspeed Champion og Test Icicles, har den allestedsnærværende Hynes også samarbeidet med artister som Carly Rae Jepsen, Connan Mockasin, Blondie, Nelly Furtado og Solange de siste årene. Tidligere i år kom også nyheten om at han hadde startet et nytt prosjekt under navnet VeilHymn sammen med Bryndon Cook.

La oss krysse fingrene for at Hynes klarer å levere noe som lever opp til fansens forventninger etter den glimrende Freetown Sound.


LES OGSÅ: Raser mot NRK P3s musikkprofil.

ANNONCE