Nyhet

Løsner på jerngrepet rundt Mercury-film

Brian May føler seg endelig sikker på at den rette mannen til å gestalte rollen som den ikoniske Queen-frontmannen er funnet.

Brian May føler seg endelig sikker på at den rette mannen til å gestalte rollen som den ikoniske Queen-frontmannen er funnet.

Etter nesten ti års planlegging av en spillefilm om livet til Queen-frontfiguren Freddie Mercury kan det nå endelig se ut som om det blir en film ut av det hele.

Opprinnelig skulle komiker Sacha Baron Cohen, kjent for sine karakterer Ali G. og Borat, gestalte rollen som den ikoniske rockesangeren, men i 2013 droppet han filmprosjektet angivelig på grunn av uenigheter med de gjenlevende medlemmene av Queen - og da spesielt gitarist Brian May (bildet).


LES OGSÅ: Har fått med seg «SKAM»-skuespiller i ny musikkvideo.

I november ble det annonsert at «Mr. Robot»-skuespiller Rami Malek skulle innta hovedrollen i prosjektet, og tidligere i år fortalte skuespilleren om sitt første møte med bandmedlemmene under et besøk hos talkshow-verten Stephen Colbert.

Gir fra seg førersetet


Det kan se ut til at Brian May endelig er klar for å løsne på jerngrepet han har hatt rundt planleggingen av filmen. I et nytt intervju med Rolling Stone sier han at han for første gang er villig til å trekke seg tilbake og la produsent Graham King jobbe videre med filmprosjektet uten forstyrrelser fra gruppen.

— Vi har vår stjerne. Vi har Rami Malek som vår Freddie, noe jeg tror blir fantastisk, sier May blant annet i det ferske intervjuet.

LES OGSÅ: Legger ut på turné i 2018.


Det er foreløpig uklart når filmen, som har fått tittelen «Bohemian Rhapsody» etter en av bandets største klassikere, vil få premieredato, men innspillingen av filmen skal ha startet tidligere i år.

Bryan Singer skal stå for regi.


LES OGSÅ: Green Day svarer på kritikken.

ANNONCE