Nyhet

Freddie Mercurys bolig til salgs - for 390 millioner kroner

Queen-frontmann Freddie Mercurys gamle hjem er lagt ut for salg. Mary Austin, en nær venn og tidligere kjæreste til Mercury, arvet huset etter hans død og ber nå over 390 millioner kroner for eiendommen.

Freddie Mercurys bolig, kjent som Garden Lodge, var hans hjem de siste elleve årene av livet hans. Han kjøpte eiendommen i 1980 for 500.000 pund, tilsvarende cirka 6,5 ​​millioner kroner i dag.

Etter hans bortgang i 1991 testamenterte han huset og dets innhold til Mary Austin, en nær venn og tidligere partner. I fjor solgte hun alle Mercurys eiendeler gjennom en auksjon, og nå er det på tide å selge selve eiendommen.

"– Helt siden Freddie og jeg gikk gjennom den sagnomsuste grønne døren, har det vært et sted for fred, et ekte kunstnerhjem, og nå er det på tide å overlate den følelsen til noen andre," sa Austin til CNN.


Prisen for eiendommen er satt til 30 millioner pund, tilsvarende over 390 millioner kroner.

Tidligere inneholdt hjemmet blant annet flygelet der Mercury komponerte "Bohemian Rhapsody" samt klær og rekvisitter fra hans turneer. Men etter auksjonen i fjor er huset tomt for disse minnene.

"– Det har vært en glede å bo her, hvor jeg har så mange fantastiske minner. Nå som den er tom, er det som om jeg er fraktet tilbake i tid til da vi først så den," sa Austin til CNN.


ANNONCE