Nyhet

Klar med nytt album

Den norske artisten bekrefter at EP-utgivelsen som kom tidligere i år, bare var en forsmak på noe større.

Den norske artisten bekrefter at EP-utgivelsen som kom tidligere i år, bare var en forsmak på noe større.

Tidligere i år slapp Carmen Villain (bildet) EP-utgivelsen Planetarium. I dag avslører hun at utgivelsen bare var første smakebit fra den kommende fullengderen Infinite Avenue som slippes 8. september - via Smalltown Supersound.

LES OGSÅ: Kritisk til selskapet bak Marcus & Martinus.


Nå deler hun singelen Red Desert som er oppkalt etter filmklassikeren fra 1964 med samme navn, regissert av Michelangelo Antonioni. Filmen handler om en kvinnes overlevelses i et surrealistisk og industrielt landskap fullt av eksistensielle kriser.

— Filmen er utrolig vakker og mørk på samme tid, og føles for meg som et perfekt visuelt uttrykk på hvordan det indre kan oppleves med angst eller mørke. Utrolig inspirerende. Det føltes som en perfekt tittel til denne låta, sier Carmen selv om låta.

Artikkelen fortsetter under låta.

Det kommende albumet befinner seg, ifølge plateselskapet Smalltown Supersound, i samme musikalske verden som EP'en med et flettverk av vokal, feltopptak, piano, gitarer, programmerte trommer og synther.


p>

Låtlisten til Infinite Avenue følger under.


01. Infinite Avenue
02. Red Desert
03. Simple Things
04. Quietly
05. Borders
06. She's Gone To California
07. Connected
08. The Moon Will Always Be There
09. Water
10. Planetarium

LES OGSÅ: Ny stor utgivelse fra David Bowie annonsert.

Musikken er produsert av Carmen Villain selv, mikset av den eksperimentelle house-produsenten Matt Karmil og mastret av Helge Sten.


Jenny Hval medvirker på låta Borders.

ANNONCE