Nyhet

Hyllet publikum i Manchester med Joy Division-cover

— Takk for at dere ikke er redde. Og takk for at dere er slik en inspirasjon for resten av verden, sa Win Butler fra scenen i Manchester.

— Takk for at dere ikke er redde. Og takk for at dere er slik en inspirasjon for resten av verden, sa Win Butler fra scenen i Manchester.

Det canadiske indierockbandet Arcade Fire (bildet) spilte på Castlefield Bowl i Manchester torsdag kveld. Under fremføringen av avslutningslåta Neon Bible la bandet inn en liten hyllest til byen gjennom å spille deler av Manchester-bandet Joy Divisions klassiske Love Will Tear Us Apart.

Se video lenger nede i saken.


LES OGSÅ: Slik troller Arcade Fire Jenner-søstrene.

Tidligere på kvelden skal bandet ha takket publikum for å «ikke være redde». Byen ble tidligere i år rammet av et terrorangrep i forbindelse med den amerikanske popstjernen Ariana Grandes konsert på Manchester Arena.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Arcade Fire slipper albumet Everything Now senere denne måneden. GAFFA var på plass da bandet spilte på Roskilde Festival i forrige uke, og vi anmeldte konserten til fem stjerner.


— Arcade Fire er et inderlighetsband, som neppe shoegazer, men som predikerer sjelslivet utadvendt, gjennom disco og ooo-ing. Og de tiltrakk seg inderlige publikummere, tydeligere har det aldri vært, for da det ble forsøkt å sette i gang mosh-pit, reagerte publikum med avvisende interesse.


Les resten av konsertanmeldelsen her.

LES OGSÅ: Fransk musikkpionér død.


ANNONCE