Nyhet

Hologrammet til den døde rockestjernen på verdensturné - og Norge er på lista

Hologrammet til rockestjernen Ronnie James Dio, som døde i 2010, skal ut på turné sammen med musikere legenden spilte med mens han stadig var i live.

Hologrammet til rockestjernen Ronnie James Dio, som døde i 2010, skal ut på turné sammen med musikere legenden spilte med mens han stadig var i live.

Det er Rolling Stone som skriver om saken. Samtidig kan det amerikanske nettstedet melde at Norge står på turnélisten. Mandag 4. desember skal «Dio» og hans backingband bestående av Craig Goldy, Simon Wright, Scott Warren og Bjorn Englen opptre på Rockefeller i Oslo.

LES OGSÅ: Intervju med Alice Cooper.


Spillestedet i Torggata har i skrivende stund ikke annonsert konserten på sine nettsider.

«En ny sjanse»

Overfor det amerikanske musikkmagasinet uttaler Dios enke Wendy Dio at turnéen er «en mulighet for fans som så Ronnie opptre, kan få oppleve ham igjen, og for å gi nye fans som aldri så ham en ny sjanse».


— Vi håper at alle vil like showet vi har jobbet så hardt med å sette sammen, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.


Ronnie James Dio ble født i 1942 og døde i 2010 etter å ha blitt rammet av kreft i magen. Gjennom en lang karriere var han frontmann i band som Black Sabbath, Elf, Rainbow, Dio og Heaven & Hell, sistnevnte sammen med Black Sabbath-medlemmene Tony Iommy og Geezer Butler de siste årene av hans liv.

Under kan du se et klipp av hologrammet i aksjon...


LES OGSÅ: Gjør helomvending.

ANNONCE