Nyhet

Har vedtatt bot etter hasjrøyking på scenen under Slottsfjell

Hiphop-artisten Machine Gun Kelly har overfor politiet erkjent å ha røyket cannabis på Slottsfjell-scenen i Tønsberg. Han vedtar forelegget på 5.000 kroner.

Hiphop-artisten Machine Gun Kelly (bildet) har overfor politiet erkjent å ha røyket cannabis på Slottsfjell-scenen i Tønsberg. Han vedtar forelegget på 5.000 kroner.

Ifølge leder Knut Erik Ågrav på etterforskningsseksjonen ved Tønsberg politistasjon er saken avsluttet fra deres side.

— Han er blitt avhørt, har erkjent forholdet og har vedtatt et forelegg på 5.000 kroner, sier Ågrav til NTB.


Boten ble vedtatt på stedet natt til fredag, ifølge politiet.

LES OGSÅ: Politianmeldt etter opptreden på Slottsfjell.

På Instagram skriver den amerikanske rapperen at han ble arrestert og var innom et fengsel. Machine Gun Kelly har lagt ut et bilde av seg selv i det som tilsynelatende er norske omgivelser og skriver følgende:


— Kunne ikke ha valgt et vakrere sted å bli arrestert på. Bortsett det med fengselet, var dette en flott dag. Takk, Norge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

 

couldn't have chose a more beautiful setting to get arrested in. other than the jail part, today was beautiful, thanks Norway. xx : @j_wozy


Et innlegg delt av young gunner (@machinegunkelly)

Ifølge politiet ble Machine Gun Kelly, som opprinnelig heter Colson Baker, ikke satt i arresten. Han fikk forelegget forkynt like etter avhøret. Likevel kan omgivelsene ha minnet litt om et fengsel.


— Han er ikke ført opp i arrestregisteret. Men avhørsrommet vårt ligger i arrestlokalene, så man kommer inn samme veien som alle som blir arrestert, sier Ågrav.

LES OGSÅ: Moldejazz gatedanser seg inn i skjebneår.

Machine Gun Kelly, som opprinnelig heter Colson Baker, har fått mye kritikk for opptrinnet på Slottsfjell-festivalen. Ifølge VG ba han om å få marihuana fra scenen, før han forsvant og kom tilbake med en joint.


— Fuck yes, Norway! Vi har roser og weed, to av de beste plantene skapt på planeten jorden. Jeg røyker weed på et fjell i Norge og ser på et vann, mann, sa 27-åringen etter han skal ha fått en joint fra publikum.

LES OGSÅ: Slottsfjell-artisten nektet å anmelde Karpe Diem.

Ifølge politiet er Colson en av 13 personer som så langt er tatt for bruk og besittelse av narkotika på Slottsfjell-festivalen. Ti av dem har vedtatt forelegget, mens tre har klaget på størrelsen på boten.


(©NTB)

ANNONCE