Nyhet

Ny hit fra Sonny Alven?

'Your Touch' er ute i dag.

Det siste året har vært stort for bergenseren Sondre Alvestad (bildet), bedre kjent under produsentnavnet Sonny Alven. Etter braksuksessen med landeplagen Our Youth, har pilen pekt i den riktige retningen. Slipp av EP'en Make Me Feel, oppvarmingsoppdrag på Kygos europaturné og spillejobber i USA, ført an med remiksen av NoMBe sin California Girls - som fikk plass på den prestisjefulle listen hos Hype Machine.

Året ble på mange måter kronet med nominasjonen til Spellemann i kategorien for årets låt tidligere denne måneden - men Sonny Alven har også ny musikk på gang.

Det er ventet en ny EP fra Alven, men inntil videre må vi nøye oss med en forsmak i form av singelen Your Touch som er ute i dag.


Your Touch er et samarbeid med finske Olivera som har en sinnsykt kul og sårbar stemme, noe jeg er veldig glad i. Dette er første låt ut på min kommende EP Girls, som til sammen inneholder tre låter. Your Touch er den roligste av de tre låtene på EP'en, og passer godt med soundet jeg har laget tidligere, derfor blir dette første låt ut. Jeg gleder meg veldig til å slippe ny musikk denne våren og håper det faller i smak, sier Sonny Alven i en uttalelse via plateselskapet Universal.

Her kan du høre Your Touch (via Spotify):


ANNONCE