Nyhet

Varme toner i høstkulden

I dag er Sonny Alven ute med singelen 'Give Me Your Lovin' (feat. Una Sand'. Vi tok en prat med begge de unge fremadstormende artistene.

Mye har skjedd siden GAFFA sist intervjuet den unge og fremadstormende bergenseren Sondre Alvestad (bildet), bedre kjent under produsentnavnet Sonny Alven. Etter braksuksessen med landeplagen Our Youth, har pilen bare pekt i den riktige retningen for Fana-gutten. Slipp av EP-en Make Me Feel, oppvarmingsoppdrag på Kygos europaturné Cloud Nine og spillejobber i USA den siste tiden, ført an med remiksen av NoMBe sin California Girls - som fikk plass på den prestisjefulle listen hos Hype Machine i forrige måned.

Etter blant annet å ha spilt med svenskene i Galantis på deres Halloween Party i New York, er Sonny nå tilbake i Norge for å gjøre egen konsert på USF Verftet i Bergen i morgen kveld - og den nye singelen Give Me Your Lovin' (feat. Una Sand) er ute i dag.

Han beskriver den nye låta slik:


— Det har vært veldig kjekt å jobbe med Una på denne låten. Hun er en fersk artist hos Universal, hvor vi har samme A&R. Dermed falt det naturlig å jobbe sammen på en låt. Vi satt sammen i studio en dag ved slutten av sommeren, hvor vi skrev låten i samarbeid med Tonino Speciale, en låtskriver som jeg har jobbet mye med tidligere, forteller produsenten.

Den nye singelen inneholder vokal og tekst fra den ferske artisten Una Sand, som GAFFA tok en prat med i forrige måned, i etterkant av hennes eget singelslipp U & I.

Give Me Your Lovin' får man servert varemerkene til Sonny, nemlig godfølelsen av sprettende produksjon, særegne synth-partier og hans lekne tilnærming til moderne popmusikk - kombinert med stilrene house-elementer.


I intervjuet vi gjorde med Sonny i fjor, fortalte den da ferske Universal-artisten at vokalistene han velger å jobbe med, må klare å bringe fram noe ekte i låten og ha evne til å løfte fram låten i måten de synger på.

Mye tyder på at Una Sand har klart dette. 

Una beskriver samarbeidet deres på følgende vis overfor GAFFA:

— Sonny er mitt første norske samarbeid og en av to jeg har hatt session med i Norge etter jeg signerte som låtskriver for to år siden. Det er gøy at det gikk så bra på første forsøk og at vi allerede slipper en låt sammen! Jeg gleder meg veldig til å se hvordan den blir tatt i mot, sier hun.

På den kommende konserten i Bergen, kan produsenten fortelle at Una også blir med på scenen for å gjøre deres nye samarbeid live for første gang. Og at kjemien fra studioet skal overføres til scenekanten.


— Det var en veldig artig og produktiv studio-session, som innebar litt alkohol og mye latter. Resultatet ble da Give Me Your Lovin', som er en låt jeg tror kan falle i smak hos veldig mange. Det blir spennende å se, avslutter han.

Her kan du sjekke ut en teaser til låta som er ute på alle strømmetjenester i dag:


ANNONCE