Nyhet

Hvem er årets konsertarrangør?

3. mars skal de prestisjetunge prisene i kategoriene årets festival og årets helårsarrangør for 2016 deles ut under by:Larm. Her er de nominerte.

I neste måned er det tid for bransjeorganisasjonen Norske Konsertarrangører å dele ut sine priser til arrangørene bak årets festival og årets helårsarrangør. I fjor var det Øyafestivalen og konsertstedet Blå som stakk av med de gjeveste prisene, og i dag er det klart hvem som er nominert til 2016-prisene.

Oslo World Music Festival, Parkenfestivalen, Slottsfjell, Vinjerock og Miniøya er de nominerte i kategorien for årets festival, mens prisen for årets helårsarrangør skal deles ut til enten Rockeklubben i Porsgrunn, EnergiMølla i Kongsberg, Rockefeller i Oslo, Terminalen Byscene i Ålesund eller Union Scene i Drammen.

Vinnerne offentliggjøres 3. mars under et arrangement på Parkteatret under by:Larm.


— Juryen skulle gjerne skrytt på seg lugging, kjefting og smelling, men har i stedet vært overraskende enige om hvem som skal få kjempe om prisen Årets Konsertarrangør. Juryen har valgt både stort og smått, rart og alminnelig, sentralt og provinsielt, og håper at nettopp det skal speile det voldsomme mangfoldet som finnes i den norske kulturfaunaen, heter det i en uttalelse fra juryen.

Juryen består i år av artistene Silje Halstensen, Sondre Justad, journalist Kim Robin Klev og Erlend Buflaten som er presseansvarlig i Music Norway.

ANNONCE