Nyhet

«Det oppsummerer de tre konsertene så fint»

GAFFA.no - alt om musikk.

I denne artikkelserien som blir publisert gjennom hele desember kommer GAFFA.no sine mange fotografer til å dele sine personlige favorittbilder fra musikkåret 2017. Artikkelserien vil fokusere på musikk i bred forstand, med både artistportretter, konsertfotografier, publikum og generell festivalstemning i miksen.

Bildet fotograf Christoffer Krook har valgt ut ble knipset under en av den norske hiphop-duoen Karpe Diems tre utsolgte konserter i Oslo Spektrum tidligere i år.

LES OGSÅ: Dette var årets beste konserter - ifølge GAFFAs anmeldere.


Fotografen sier følgende om bildet sitt:

— Tidligere i år hadde jeg fått i oppdrag å filme Karpe Diems tre konserter i Spektrum. Den andre kvelden hadde jeg en ganske god idé om hva som skulle skje på scenen og til hvilken tid, og jeg visste om noen tidspunkt i showet hvor jeg kunne ta noen kule bilder. Så da Au Pair gikk mot slutten og plattformen der Chirag og Magdi stod begynte å senke seg, satt jeg klar med telelinsen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

— Det jeg liker med dette bildet er at det oppsummerer de tre konsertene så fint. I sentrum står Chirag og Magdi i siluett mot den fantastiske sceneriggen i bakgrunnen. Under dem ser man DJESHM og alle medlemmene i Something Sally. Og helt i bunnen enser man det maskerte publikummet i «grisebingen».


LES OGSÅ: Vurderer å avlyse konsert etter reaksjoner fra fans.


Christoffer Krook jobber frilans som filmskaper og fotograf. De siste årene har han jobbet sammen med PR-selskap, eventbyråer og artister som Gabrielle, Cezinando, Karpe Diem, Lars Vaular, JCY og Kaja Gunnufsen.

Nettside/portefølje: christofferkrook.com
Instagram: krookstagram

ANNONCE