Nyhet

Bildet av rockestjernen og Star Wars-karakteren går verden rundt

GAFFA.no - alt om musikk.

Paranoid Android?

Det nærmer seg premiere på den nye Star Wars-filmen «The Last Jedi» - og norske jedier og sither er faktisk blant de første i verden som får se hvordan det går med Rey, Luke Skywalker og resten av karakterene i den ikoniske filmserien, da filmen har verdenspremiere her allerede onsdag neste uke.

Likevel er det jo sånn at all verdens kjendiser ofte er de første som slipper til når filmer av denne størrelsen lanseres og lørdag kveld var det festpremiere i Los Angeles.


LES OGSÅ: Kollapset på scenen.

Overraskende nok møtte også Thom Yorke (bildet) opp på den røde løperen, og i dag har et bilde av Radiohead-sangeren og karakteren BB-8 spredd seg som ild i tørt gress på nettet. Se bildet under.

Artikkelen fortsetter under bildet.


 

Paranoid Android.

Et innlegg delt av Consequence of Sound (@consequence)


Nettstedet Consequence Of Sound spekulerer i om BB-8 kan kommer til å dukke opp som en «paranoid android» på Radioheads neste album, mens Pitchfork spør: «Kan du tenke deg en mer dynamisk duo?»

LES OGSÅ: Titusener tok farvel med rockeikon i Paris.

Radiohead åpnet tidligere i år Europa-delen av sin turné med to konserter i Oslo Spektrum. Vår anmelder ga den første konserten fem stjerner, mens den andre kvelden i hovedstadens konsertstorstue fikk internasjonal oppmerksomhet da bandet valgte å spille låta I Promise for første gang 21 år under denne konserten.


Nylig gjorde Thom Yorke sitt solomateriale tilgjengelig på Spotify, noen år etter at han gikk hardt ut mot strømmetjenesten.

ANNONCE