Nyhet

Bekreftet: Arcade Fire til norsk festival neste sommer

GAFFA.no - alt om musikk.

Arrangørene har mistet oversikten over hvor mange ganger de har prøvd å få bandet til festivalen. Nå skjer det endelig.

I forrige uke ble Arcade Fire bekreftet til en dansk festival i samme tidsrom som Øyafestivalen i Oslo foregår, og flere begynte å spekulere i om det kanadiske bandet også hadde tenkt seg en tur til Norge.

Nå er det bekreftet: Arcade Fire er annonsert til Øyafestivalen til sommeren. De skal spille i Tøyenparken onsdag 8. august.


— Vi har mista oversikten når det gjelder hvor mange ganger vi har sendt henvendelse til Arcade Fire om muligheten for en Øya-konsert. Helt fram til nå har det vist seg umulig å få dette til å passe inn i bandets kalender. Det er derfor stor begeistring på Øya-kontoret nå som det er bekrefta at det endelig skal skje i 2018. Vi regner med at det er mange fans som jubler i dag, sier festivalens pressesjef Jonas Prangerød i en kommentar til GAFFA.

LES OGSÅ: Karpe Diem slipper ny musikk.

Arcade Fire var sist i Norge under Norwegian Wood i 2014, og før dette på Hovefestivalen i 2010.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bandet fikk sitt store gjennombrudd i 2004 med debutalbumet Funeral og har siden den gang fått en stor tilhengerskare. I juli i år slapp de sitt femte studioalbum, Everything Now. Vår anmelder lot seg begeistre og ga albumet fem stjerner.


LES OGSÅ: Hviler ut etter hjerte-transplantasjon.

Fra før er navn som Patti Smith, Grizzly Bear, Lykke Li, Sleaford Mods, Store P, Chelsea Wolfe og Brockhampton annonsert til festivalen.

Øyafestivalen 2018 går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august. Billettsalget til festivalen er allerede i gang via Ticketmaster.


ANNONCE