Nyhet

Videopremiere med Hvitmalt Gjerde

GAFFA.no - alt om musikk.

Den oppløftende låta ble sluppet i en bemerkelsesverdig mørk og regntung uke i slutten av februar - nå er endelig videoen her.

Singelen Lys, hentet fra årets album Våken, er ifølge trioen Hvitmalt Gjerde (bildet) en solskinnslåt som de har spilt seg svette av, først som rykende fersk singel under by:Larm, siden fulgt av flere fullstappede klubbkonserter utover våren - før opptredener på blant annet Slottsfjell, Trollrock og klubbdagen til Øyafestivalen i Oslo tidligere denne måneden.

I dag slippes bandets første musikkvideo på lang tid. Et visuelt gjensyn, vilt og vakkert, i umiddelbar match med en av årets tøffeste rockelåter på norsk.


LES OGSÅ: — I rocken er det mer rebelsk å være lykkelig.

Musikkvideoen til Lys er satt sammen av bandet selv.

— Dette er en samling av klipp fra det som skjer etter konsert. Det er filmet seint på kvelden og klippene er hentet fra turer i Norge og en tur til Danmark. Tomme hotell og fulle utesteder er noe som går igjen. Sturla (Kverneng, red.anm) har klippet det sammen til å bli en fin hyllest til det som skjer etter at konserten er ferdig, sier vokalist Johannes Fjeldstad til GAFFA.


Se musikkvideoen her:

Hvitmalt Gjerde spiller for øvrig på Betong i Oslo fredag denne uka med Duvel og Pikekyss som oppvarmere.


ANNONCE