Nyhet

Svarer på fornærmelsene fra Ryan Adams

GAFFA.no - alt om musikk.

— Ryan Adams kalte meg det viktigste rævhullet i verden.

Etter at Ryan Adams lørdag kastet ut en rekke fornærmelser mot artistkollega Father John Misty (bildet), hvis borgerlige navn er Josh Tillman, på Twitter, har Father John Misty gitt svar på tiltale - på sitt sedvanlige vis gjennom en video postet på Facebook.

Adams beskrev Father John Misty som «det mest selvhøytidelige rævhullet i verden» og kritiserte Austin City Limits for å ha booket Father John Misty til årets utgave av festivalen.


LES OGSÅ: Raser på Twitter: «Det mest selvhøytidelige rævhullet i verden».

Hele tiraden ble avsluttet med følgende bemerkning: «He sounds like shit Elton John but if he was just sitting in a corner staring at his hands on LSD».

I videoen som har blitt postet på Facebook i natt kan man høre Father John Misty bemerke: «Ryan Adams kalte meg det viktigste rævhullet i verden».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Adams kom senere på kvelden med en unnskyldning via Instagram (sammen med et søtt kattebilde), men det er ikke første gang den kritikerroste låtskriveren og sangeren kommer med utbrudd mot artistkollegaer på Twitter.


LES OGSÅ: Stoppet konserten da kvinnelig fan ble antastet.

Tidligere i sommer kom han med en rekke frekke utsagn mot New York-bandet The Strokes. Også trioen Alt-J, som spilte på Pstereo i Trondheim denne uken, fikk også passet sitt påskrevet av Adams så sent som i forrige måned.

ANNONCE