Nyhet

Snakker ut om feiden med Kanye West for første gang

GAFFA.no - alt om musikk.

Rap-legenden tar bladet fra munnen.

I et nytt intervju med Rap Radar i kjølvannet av albumslippet 4:44 har Jay Z (bildet) for første gang snakket om feiden med sin tidligere samarbeidspartner og produsent Kanye West. Det har vært mange spekulasjoner, særlig rundt teksten på låta Kill Jay Z - og hvorvidt den handler om West.

— Det handler ikke en gang om dissing av Kanye. Det er ikke dissing. Jeg snakker til meg selv hele tiden. Jeg snakker ikke om Kanye når jeg sier, «You dropped out of school, you lost your principles», jeg snakker om meg selv, sier han blant annet i intervjuet.


LES OGSÅ: «Hans beste album på over ti år».

Rapperen innrømmer likevel at han ble kraftig provosert over tiraden Kanye West leverte mot ham fra scenen under sitt berømte sammenbrudd på scenen i fjor - og som senere kulminerte i en avlyst turné og sykehusinnleggelse for Kanye West.

— Man blir såret, fordi han snakket om meg på scenen. Men det som virkelig såret meg... Du kan ikke bringe kona og barna mine inn i det. Vi har kommet oss gjennom større problemer før, men når du bringer inn kona og barna mine har vi et problem.


Artikkelen fortsetter under videoen.

I intervjuet snakker han også ut om kontroversen rundt tekstlinjer på låta The Story Of O.J. - og den famøse krangelen med Beyoncés søster Solange, som ble fanget på et sikkerhetsvideo-opptak i 2014.


Se hele intervjuet i videoen over.

ANNONCE