Nyhet

Hiphop-stjernen kranglet med publikum - stormet av scenen

GAFFA.no - alt om musikk.

Ingen god kveld på jobb for mannen bak hitten Or Nah.

Ty Dolla $ign (bildet) inntok Slagthuset i Malmö natt til mandag, men det hele endte i tumulter.

Midt under konserten tømte rapperens crew vann over publikum for å få opp stemningen, men det resulterte i at noen kastet en drink på Ty Dolla $ign. Rapperen besluttet seg for å hoppe ut publikumshavet for å finne den skyldige.


LES OGSÅ: Skandalevideo vant prestisjepris.

Senere kom han tilbake på scenen, men fikk da nok et glass kastet mot seg - og kaoset var et faktum. I et klipp publisert på Aftonbladet sine nettsider ser vi Ty Dolla $ign kaste en flaske mot publikum. Han forlot så scenen - og kom ikke tilbake.

— Det er en veldig bisarr situasjon. En storstjerne bråker med publikum i Malmö. Det er komisk, men også turbulent, sier en publikummer til samme avis.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Rapperen og r&b-sangeren fra California begynte å mekke musikk tilbake i 2007, og ble i 2012 signert til Atlantic Records hvor han etter hvert slapp to mixtaper Beach House 1 og Beach House 2, som bød på gjesteinnslag fra blant andre Wiz Khalifa og Juicy J. 


LES OGSÅ: Kritiseres for alkoholreklame.

Han fikk siden sitt store gjennombrudd med singelen Paranoid og viste seg ytterligere frem med debutalbumet Free TC i 2015.

Oppfølgeren Campaign ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.


ANNONCE