Nyhet

Nytt Kanye "Ye" West Album kommer snart - Planlegger konsert i Italia

Sammen med Ty Dolla $ign vil duoen fremføre det nye albumet på et ennå ikke avslørt sted i Italia 27. oktober

Kanye West, nå kjent som Ye, og teamet hans planlegger å holde en konsert i Italia for å lansere det kommende albumet han laget med Ty Dolla $ign, ifølge informasjon til Billboard. Konserten, som er planlagt til 27. oktober, finner sted på et ikke avslørt sted i Italia.

Tidligere rapporterte Billboard Italia at arrangementet ville finne sted på RCF Arena i Reggio Emilia, men plasseringen er ennå ikke bekreftet av Wests team. Det er imidlertid ventet at konserten vil trekke opp mot 100.000 besøkende.

Forestillingen følger Kanye «Ye» Wests overraskende opptreden med Travis Scott på Circus Maximus i Roma 7. august. De siste månedene har han også vært å se i forskjellige italienske byer sammen med kona Bianca Censori.


Ryktene om en ny konsert i Italia begynte å spre seg i begynnelsen av oktober da RFC Arena begynte å bygge en stor scene for et show som opprinnelig var planlagt til 13. oktober, men byggearbeidet kunne ikke fullføres i tide. Noen fans spekulerer i at konserten kan bli en lyttefest for West og Ty Dolla $igns nye album.

Duoen har tidligere jobbet sammen, blant annet på sangen "Junya Pt 2" fra Donda som ble utgitt i 2021. Tidligere har de også samarbeidet om sanger som "Ego Death" fra 2020, "Everything We Need" fra 2019, "Real Friends" fra 2016 og "Only One" fra 2014.

ANNONCE