Nyhet

De første artistene til Trondheim Calling er bekreftet

GAFFA.no - alt om musikk.

De syv første artistene til neste års utgave av trondheimsfestivalen er annonsert i dag.

Musikkfestivalen og konferansen i Trondheim arrangeres for åttende gang i februar neste år. De har som målsetning å vise fram ny norsk musikk.

LES OGSÅ: Bransjefestivalen går bredt ut i jakten på nye norske talenter.


Det første artistslippet inneholder både lokale og nasjonale navn, kjente og mer ukjente artister. Bookingansvarlig i Trondheim Calling, Markus Sletten, sier følgende om artistslippet:

— Slippet utgjør bare en brøkdel av det ferdige programmet, men representerer på mange måter vårt fokus på variasjon. Vi har alt fra singeldebutanter til mer etablerte artister, rock fra Tromsø, eksotisk verdensmusikk fra Bergen og ikke minst sjangeroverskridende WAC (We Are Castor) fra vår egen by.

Artikkelen fortsetter under videoen.

De første syv artistene som er klare for neste års utgave er følgende: Billie Van (bildet), WAC, Lucy Swann, WNDR, Sunshine Reverberation, 9 Grader Nord og JON OLAV.


Utvider kapasiteten


Trondheim Calling opplevde i år publikumsrekord med over 8000 besøkende og fulle konsertlokaler. I 2018 utvider festivalen kapasiteten med å flytte festivalen inn på viktige helårsscener, som Studentersamfundet og Byscenen, samtidig som de tar farvel med Solsiden hvor mange av festivalens scener har vært de siste årene.

LES OGSÅ: «Talsmann for det tamme».

Et begrenset antall Early Bird 3-dagers festivalpass er for øvrig lagt ut for salg på nettsidene til festivalen.


ANNONCE