Nyhet

Vender tilbake med ny musikk etter to års stillhet

Hør den nye singelen til The Fjords her!

Overraskende singelslipp fra The Fjords.

The Fjords slapp i 2015 debutalbumet Silhouettes, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA. Siden har det vært stille fra Petter Vågans prosjekt - inntil dagens overraskende utgivelse av singelen Alchemy.

Alchemy handler om det altoppslukende øyeblikket når du endelig skjønner greia. Når du har levd opp til knærne i rutine - og tankeløsheten har lagt seg som et lag med støv på alt. Og plutselig er det ett smertefullt, vakkert og endeløst øyeblikk som står som et fyrtårn av opplysthet - og skinner et lys på deg og fortiden din, lar deg se alt i et nytt lys. Den handler om hvordan perspektivendring kan la deg se verdi der det før var tomt. Du setter sammen ting på nytt, og lager gull i prosessen. Alkemisk transformasjon, uttaler Petter Vågan om den nye singelen.


Han fortsetter:

— Dette skjedde med meg under en kjærlighetskrangel, og plutselig var jeg i stormens øye. Det var dødsens stille, jeg visste jeg hadde tatt feil. Og alt som gjenstår er enten å legge kortene på bordet, eller å prøve sno seg ut av det med stoltheten intakt. Mann eller mus.

LES OGSÅ: Queens Of The Stone Age med mystisk teaser.


The Fjords gjør konserter på Bakkefestivalen i Trondheim 6. mai og 11. mai på John Dee i Oslo.

Under kan du høre singelen.


LES OGSÅ: Programmet til Slottsfjells Urørt-scene er klart.

ANNONCE