Nyhet

Før konserten: Kristoffer Lo & Trondheim Jazzorkester

Forvent en energieksplosjon fra scenen!

Kristoffer Lo & Trondheim Jazzorkester (bildet) er denne uken ute på turné i Norge. Den spennende konstellasjonen, som i tillegg til Kristoffer Lo inkluderer blant andre bandkollega i Highasakite Ingrid Helene Håvik, The Fjords' Petter Vågan og Erik Johannesen fra Jaga Jazzist spiller i kveld på Kick i Kristiansand før de i morgen avslutter miniturnéen på Parkteatret i Oslo.

I den anledning tok vi en kjapp prat med Kristoffer Lo.

Hvordan har dere forberedt dere på disse turnédatoene?


- Det blir vel gode, gamle én dags øving før første konsert. Travle mennesker med i dette bandet, så det er ikke så lett å få samlet folk. Men det blir fett, det garanteres!

Hva kan publikum forvente av konserten?

- En utvidet versjonen av konserten på Øyafestivalen. Flere låter og mer visuals. Konserten på Parkteatret er jo avslutningskonserten på hele turneen, så jeg tror det blir en energieksplosjon fra scenen.


Hva har dere på rideren?

- 200 øl og 10 flasker cognac? Nei, det vanlige; sørge for at folk ikke sulter eller tørster på noe tidspunkt.

Hva gjør dere vanligvis backstage i minuttene før dere skal ut på scenen?


- De siste gangene har det meste dreid seg om hvordan vi skal komme oss på scenen. Vi er mange i bandet, så det kan by på utfordringer for å komme seg på scenen på en bra måte. Og selvfølgelig litt "hva skjer etter den låta"-spørsmål, det må jo til.

Hvilke artister eller album lytter dere til i turnébussen om dagen?

- Kan egentlig bare snakke for min egen del akkurat nå, men det går mye i de siste Karpe Diem-tingene, Cult Of Luna blir det alltid, og så har jeg planer om å få sjekket ut den nye Darling West-skiva på tur.


Se Kristoffer Lo & Trondheim Jazzorkester fremføre Savages II og Make Fame på Moldejazz 2014 her:

ANNONCE