Nyhet

Tori Amos til Oslo denne høsten

Den amerikanske sangerinnen og låtskriveren har med seg et nytt album i bagasjen når hun gjester Oslo Konserthus i september.

Den amerikanske sangerinnen og låtskriveren har med seg et nytt album i bagasjen når hun gjester Oslo Konserthus i september.

Tori Amos (bildet) slipper et nytt album i september med tittelen Native Invader, og i dag er det også bekreftet at hun gjester Norge denne høsten. 24. september spiller hun i Oslo Konserthus.

LES OGSÅ: GAFFA anbefaler uka viktigste konserter.


Konserten blir hennes første i Norge siden 2015. Den gang var hun en del av programmet på både Norwegian Wood i Oslo og Bergenfest i Bergen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


I pressemeldingen fra Oslo Konserthus står det blant annet følgende.

«Tori har gjennom hele sin karriere hatt et sterkt budskap med musikken sin, og er kjent for sine intrikate, følelsesladde og intense sangtekster. Hun har vært med på å skyve på musikalske grenser ved å belyse vanskelige tema som religion, sårbarhet, dårlig selvtillit og personlig tragedie. Dette har til tider vært kontroversielt, men samtidig gitt henne trofaste fans over hele verden, og en unik posisjon som en artist med ryggrad og en sterk stemme for de svakeste i samfunnet.»

LES OGSÅ: Vurderer å trekke seg tilbake fra musikken.


Billettsalget til konserten starter onsdag klokken 09:00 - og du finner som alltid billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE