Nyhet

Toppnavn kansellerer Øya-opptreden?

Den amerikanske rapperen skal ha kansellert alle sine europeiske festivaldatoer i august.

Den amerikanske rapperen Chance The Rapper skal ha kansellert alle sine europeiske festivaldatoer i august - inkludert Øyafestivalen.

Den danske festivalen Haven har i dag sendt ut melding om at Chance The Rapper (bildet) har kansellert sin planlagte opptreden hos dem - i tillegg til alle sine andre planlagte europeiske festivaldatoer i august.

— Vi er skuffet over at Chance måtte kansellere, men det er noe som skjer når man organiserer festival, sier Havens talsperson Sigurd Hartkorn Plaetner.

LES OGSÅ: Så mye tjener artistene på eksklusive slipp.

Etter planen skulle stjernen som sto for en av fjorårets mest kritikerroste utgivelser også ha gjestet Øyafestivalen i Oslo til sommeren. Den opptredenen blir det sannsynligvis ikke noe av heller skal vi tro pressemeldingen fra den danske festivalen som arrangeres på Refshaleøen 11. og 12. august.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Vi har tatt kontakt med arrangørene av Øyafestivalen for å få en kommentar til saken.

p>

— Vi forsøker å få oversikt når det gjelder hva som har hendt, og venter på info fra artistens management og agent om dette, sier Jonas Prangerød i Øya til GAFFA fredag kveld.

LES OGSÅ: The War On Drugs til Oslo.

Videre sier han at de er i løpende kontakt med Chance The Rappers agent, og lover å komme tilbake med mer informasjon så fort det lar seg gjøre.

ANNONCE