Nyhet

Her er de første artistene til Perfect Sounds Forever #7

Konsertserien i Bergen er tilbake!

Konsertserien i Bergen er tilbake!

Perfect Sounds Forever annonserer nye artister. Konsertserien i Bergen har de siste årene bydd på mye snacks på byens mindre scener og i år er det klart for den syvende utgaven. I månedsskiftet august/september skal flere internasjonale artister spille på Perfect Sounds Forever #7.

LES OGSÅ: Tror popstjernens nye prosjekt vil bli raskt glemt.


Blant de første navnene som ble annonsert i dag finner vi amerikanske Julie Byrne (bildet) og Molly Burch, norske Smerz, WHALESHARKATTACKS og Elida Høgalmen, samt newzealandske Aldous Harding.

— I en generisk festivalverden hvor det dukker opp nye festivaler hele tiden, men hvor de fleste av festivalene booker akkurat de samme artistene er det viktigere enn noensinne at det finnes festivaler som våger å tenke litt annerledes. Vi booker kun artister vi selv liker og har troa på og som vi ønsker å presentere for konsertpublikummet i Bergen, uttaler arrangør Line Ira til GAFFA.

Aktuelle artister som ikke har spilt i byen før


Hun understreker videre at det er viktig for Perfect Sounds Forever å hente inn artister med nye plateutgivelser som ikke tidligere har gjestet Bergens mange konsertscener.

— Bortsett fra Elida som bor i byen har ingen av artistene spilt i Bergen før og alle artistene er dessuten albumaktuelle i år! Med det første slippet ønsker vi å presentere en håndfull artister med ganske ulike musikalske uttrykk, men som det likevel skal være lette å trykke til hjertet.

LES OGSÅ: Er dette årets styggeste albumcover?


— Med et spenn fra bittersøte kjærlighetslåter til klubbvennlige poplåter som hører til i de sene nattetimer på dansegulvet så er settingen for den syvende utgaven av klubbfestivalen Perfect Sounds Forever satt, avslutter Ira.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Julie Byrne slapp tidligere i år sin andre skive Not Even Happiness, som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA.

— Hvert spor maler sitt eget bilde både musikalsk og tekstlig, men alt er malt med Byrnes karakteristiske pensel, skrev GAFFA-skribent Martin Abelvik Walbø i sin anmeldelse.

LES MER: «Sårt og nært».


Til nå er det bekreftet at Aldous Hardin og Elida Høgalmen spiller onsdag 30. august, Smerz og WHALESHARKATTACKS lørdag 2. september, Julie Byrne onsdag 6. september og Molly Burch torsdag 7. september. Alle konsertene som er annonsert så langt skal gå på spillestedet Landmark.

Billetter finner du på TicketCo.

Flere artister vil bli annonsert på et senere tidspunkt.


ANNONCE