Nyhet

Avslører identitetene bak maskene i forbindelse med søksmål mot Papa Emeritus

Det interne bråket i Ghost-leiren fortsetter.

Det interne bråket i Ghost-leiren fortsetter.

Tidligere denne uka kunne vi melde at Frontmannen som kaller seg Papa Emeritus i det maskerte hardrockbandet Ghost stevnes av fire bandmedlemmer.

LES OGSÅ: Internt bråk i Ghost-leiren.

De anklager ham ifølge avisen Corren for å ha tatt hånd om bandets virksomhet uten å la noen av de andre få innsyn i økonomien. Nå vil de fire øvrige Ghost-medlemmene at bandlederen skal gjøre rede for selskapets inntekter og utgifter i årene 2011 til 2016.

På turné med innleide musikere

I går sto Simon Söderberg frem som gitarist i bandet (identitetene til medlemmene har tidligere vært skjult som en del av bandets image), og outet i samme sleng frontmannen Papa Emeritus som Tobias Forge, samt de resterende medlemmene som har stevnet vokalisten som Mauro Rubino, Henrik Palm og Martin Hjertstedt.

LES OGSÅ: «Spiller opp til ball i helvete».

Gjennom en lenger statusoppdatering på Facebook forklarte han dessuten av alle medlemmene ble sparket etter fjorårets turné - etter å ha avslått flere kontraktsforslag fra vokalisten. Det betyr at Ghost for tiden turnerer med innleide musikere på turnéen som etter planen skal innom Oslo Spektrum allerede 27. april.

Under kan du se hele Facebook-oppdateringen til gitaristen.

Ghost har siden starten i 2010 gjort rundt 500 konserter rundt i verden, og satte i fjor egen publikumsrekord med 85.000 tilskuere i Brasil.

LES OGSÅ: Queens Of The Stone Age med mystisk teaser.

2016 bød også på to lengre turnéer, med stopp under blant annet Bergenfest og Tons Of Rock her i Norge, der bandmedlemmene to ganger skal ha fått kontraktforslag som de avviste med henvisning til at de anså dem som «slavekontrakter».

LES OGSÅ: Roskilde Festival med genialt tilsvar overfor sinna billettkjøper.

ANNONCE