Nyhet

Se ny Beck-video – med barna hans i rollene

Neste måned kommer endelig oppfølgeren til 2013-albumet 'Morning Phase'.

Tidligere har Beck sluppet en fargesprakende ”lyric video” til singelen Wow, og nå er en ”ordentlig” musikkvideo til låten ute. Videoen inneholder klipp med barna hans, Cosimo og Tuesday Hansen, som danser, i en surrealistisk, delvis western-aktig affære.

Videoen er regissert av Beck selv og Grady Hall. 

Wow og fjorårets singel Dreams vil begge være å finne på det kommende albumet, hans 13. i rekken, som blir sluppet 21. oktober.


Da han slapp Wow, sa han følgende om albumet til NME:

– Resten av albumet befinner seg et sted mellom Dreams (første singel, som ble sluppet i fjor sommer) på den ene siden og Wow på den andre. Det blir bra. Albumet er stort sett ferdig, det er bare de små detaljer igjen nå. Det har ennå ingen tittel.

Det er over to og et halvt år siden den amerikanske artisten slapp Morning Phase, et album som vant den gjeveste albumprisen under den amerikanske Grammy-utdelingen samme år. Nå er det heldigvis ikke lenge til oppfølgeren er klar. Den har ikke fortsatt ingen tittel, men i et nyere intervju med Rolling Stone løfter han enda litt mer på sløret og forteller blant annet at han har latt seg inspirere av The Strokes, som han turnerte med i fjor, og Talking Heads.


Se den nye videoen til Wow her:

Se en ”behind the scenes”-video her:

ANNONCE