Nyhet

BBC klar med toppnavn til Glastonbury-erstatning

GAFFA.no - alt om musikk.

Den gigantiske britiske festivalen Glastonbury tar seg en pause i 2018 – og i tomrommet trår BBC til med storarrangementet kalt The Biggest Weekend.

Nå begynner de første artistnavnene å bli klare, melder NME om The Biggest Weekend, som arrangeres som todagers festivaler fire ulike steder i Storbritannia fra 25. til 28. mai.

BBC har siden 1997 vært stadig tyngre til stede på Glastonbury-festivalen, og skal være like tungt til stede sendemessig på pausearrangementet. Det vil bli lagt ut 175.000 billetter totalt.


LES OGSÅ: Grammy-sjefen svarer på kritikken.

I Singleton Park i den walisiske byen Swansea er Ed Sheeran (bildet) og Taylor Swift headlinere. I Scone Palace i skotske Perth blir Noel Gallagher’s High Flying Birds samt Nigel Kennedy med BBC Scottish Symphony Orchestra å høre.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Kennedy og et annet BBC-konsertorkester trår også til i War Memorial Park i Coventry sammen med Billy Ocean, Snow Patrol og Eliza Carthy & The Wayward Band.

LES OGSÅ: GAFFA presenterer egen scene på by:Larm.


Det fjerde festivalstedet, Titanic Slipways i nordirske Belfast, har foreløpig Beck, Courtney Barnett, Manic Street Preachers og Public Service Broadcasting som trekkplastre.

(©NTB)

ANNONCE