Nyhet

Pussig rykte: Er Kurt Cobain fortsatt i live?

Nirvana responderer på perfekt vis til de usannsynlige ryktene som har oppstått.

Den offisielle Facebook-siden til Nirvana responderer nå på en av mange konspirasjonsteorier om at frontfiguren fra det amerikanske grunge-bandet fortsatt er i live.

Siden Cobains død i april 1994 har det blitt spekulert mye i selve dødsårsaken, og mange rykter omkring denne har svirret. Dette til tross for at den offisielle forklaringen går ut på at sangeren tok sitt eget liv. De mange spekulasjonene og ryktene har resultert i en rekke konspirasjonsteorier som raskt har blitt delt av Nirvana- og Kurt Cobain-fans.

Nylig kunne tabloidavisen The Daily Mail komme med nyheten om fans som påstår at Cobain fortsatt er i live etter å ha sett en video fra 2012. I den omtalte videoen opptrer en sanger fra Peru ved navn Ramiro Saavedra i det søramerikanske talentshowet, Yo Soy, hvor han spiller en coverversjon av den klassiske Nirvana-låta Come As You Are fra 1991. Dog er den omtalte fansen av den overbevisning at det ikke er Ramiro Saavedra som figurerer i den fire år gamle videoen, men at det derimot er Kurt Cobain i egen person.


Nå har Facebook-siden tilknyttet Nirvana på kreativ vis respondert på den noe tvilsomme konspirasjonsteorien. Personene bak siden skriver følgende på spansk:

”Det stemmer at Kurt er i live. Han trengte litt tid på å lære å spille gitar med høyre hånden. Å finne venstrehendte gitarister er ikke lett. Vi er veldig glade for å ha ham tilbake og tilgir ham all den sorg vi i så lang tid har måtte bære i våre hjerter."

Er det virkelig Kurt Cobain som opptrer i videoen fra 2012? Se den her og vurder selv...

ANNONCE