Nyhet

Sparker gitarist etter anklager om seksuelle overgrep

Beach Slang med dramatiske nyheter midt oppi turnéstarten i USA.

Det amerikanske bandet Beach Slang, som i går starter en ny turné i kjølvannet av utgivelsen av albumet A Loud Bash Of Teenage Feelings, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA, har sett seg nødt til å sparke gitaristen Ruben Gallego (bildet) på grunn av beskyldninger som seksuelle overgrep.

I en omfattende statusoppdatering på Beach Slangs Facebook-side gir de resterende medlemmene James Alex og Ed McNulty uttrykk for at de har sett seg nødt til å avskjedige Gallego inntil det kommer en oppklaring av saken.

Les hele statusoppdateringen her:

Beslutningen om å avskjedige Ruben Gallego kommer sannsynligvis som en stor overraskelse for mange ettersom dette faller sammen med albumturnéen som startet i går kveld. Det har ført til at gruppen vil gjennomføre turnéen med akustiske konserter og vokalist James Alex på akustisk gitar.


Det er ikke første gang det er dramatikk i Beach Slang-leiren. Tilbake i april annonserte de midt under en konsert at de hadde bestemt seg for å oppløse bandet og at dette ville være deres siste opptreden. Kort tid etter unnskyldte James Alex den forhastede beslutningen og benektet at bandet var oppløst.


En måned senere forlot likevel den daværende trommeslageren JP Flexner bandet.

Lytt til alle de 10 låtene fra det nye studioalbumet A Loud Bash Of Teenage Feelings her:


ANNONCE