Nyhet

Trondheim Calling med nytt stort artistslipp

Bransjefestivalen i Trondheim kan i dag lette enda mer på sløret for neste års program.

Trondheim Calling har gjennom årene vokst til å bli en av Norges største showcasefestivaler og musikkonferanser. Festivalen som trakk over 6.000 gjester i år, har som målsetning å presentere og diskutere ny norsk musikk, og da festivalen i september annonserte de første 10 artistene til 2017-programmet var det mange kjente navn å finne på listen.

I forrige måned kunne de også lette på sløret for årets demoartister - og for bare noen uker siden ble det klart at fine artister som Darling West, Marte Wulff og Mugisho også ville være å finne på programmet.

Nå er det enda flere tilføyelser til festivalen. I dag er det klart at Strange Hellos (bildet), Samsaya, Elephant9, Henrik The Artist, Cloroform, Einar Stray Orchestra, Oppkast Ala Kart & Hella Rev, Foammm og Fejl & Daler alle vil være en del av 2017-utgaven til Trondheim Calling.


Fra tidligere av er det kjent at Trondheim Calling til neste år utvider både i tid og rom. Det blir fullt konsert- og konferanseprogram allerede fra torsdag 2. februar til lørdag 4. februar. Og i tillegg til de eksisterende scenene på Solsiden og Brattøra skal Trondheims største vinterhage lages inne på Olavshallen.

Billettsalget til festivalen er allerede i gang. Kjøp dine billetter via GAFFA LIVE.

Her kan du høre Strange Hellos med låta Summer:

ANNONCE