Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Kvelertak, Maria Mena og Skepta er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Denne uken skjer det også mye fint, og det er nok hovedstaden som byr på mest de neste dagene. Alt fra deilig hip-hop til afrikansk rytmer. Og vår folkekjære Maria Mena inntar konsertscenene i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Det er bare å klikke seg inn på GAFFA Live for å finne datoer og kjøpe billetter.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Saul Williams: Blå, Oslo 8. mars

Saul Williams er kanskje det vi kaller et multitalent. Med sin blanding av poesi og alternativ hip-hop lager Saul utrolig mye fett. Det er ikke vanskelig å høre at denne mannen er selvsikker, stemmen hans er stødig og han er en deilig ro over måten han fremfører låtene sine på.

Dette er noe som absolutt er verdt å få med seg, og det gjør det ikke mindre kult at venue er intime Blå.

Vieux Farka Touré: Cosmopolite, Oslo 9. mars


Dette er gøy, her får man en mikstur av maliske rytmer og tradisjonell vestlig musikk på sitt aller beste. Vieux Farka Touré synger også på malisk på noen av låtene sine, men vokalen fremføres for det meste av Julia Easterlin, og det er helt herlig å høre på. Det er masse deilige gitarsoloer, og musikken er rett og slett veldig behagelig og gir deg en indre ro.


Klar for å drømme deg vekk med afrikansk musikk på sitt beste? Ta turen til Cosmopolite denne onsdagskvelden.

Maria Mena: Folken, Stavanger 9. mars


Folken i Stavanger er heldige og får besøk av folkekjære og nydelige Maria Mena denne uka. Det er ingen tvil om denne jenta kan sine saker, og det blir nok en fantastisk kveld. Hun kan røre en hel hær med sin vakre stemmeprakt. De påfølgende dagene spiller hun også på USF Verftet i Bergen og Samfundet i Trondheim før mini-turnéen avsluttes i Den Norske Opera & Ballett i Oslo søndag kveld.

Flere gode muligheter til å rekke å få med seg Maria Mena fra scenen denne uka med andre ord.


Skepta: Rockefeller, Oslo 10. mars

Alle som digger ekte hip-hop må jo bare få med seg britiske Skepta. Det er deilige beats og kroppen må bare bevege på seg når låtene hans kommer på. I forrige måned skulle han egentlig spille med blant andre Arif på Sentrum Scene, men måtte avlyse i siste liten. Nå har dere sjansen til å se Skepta igjen.

Dans rumpa av dere på Sentrum Scene denne kvelden!

Kvelertak: Sentrum Scene, Oslo 11. mars


Norges stolthet? Disse gutta kan å lage show, det har de visst ved flere anledninger. Det er ikke til å lure på, dette blir en helaften spekket med masse moro og alt annet du trenger får å få en fantastisk konsertopplevelse. Kvelertak skuffer aldri fansen.


Ta på deg regnfrakken, for det er definitivt en mulighet for at det regner øl på Sentrum Scene denne kvelden. Dette er ikke kvelden for å være prippen.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!


ANNONCE