Nyhet

ERROR-TERROR: MARIA MENA TAR GAFFA-FEIL MED HUMOR

"Jeg ble fortalt at kroppen kom til å gå igjennom flere endringer nå under svangerskapet. Jeg var forberedt på større mage, og bryster.. men at jeg skulle bli forvandlet til en hvit dame fra Ålesund, nei den tok meg litt på senga!"

I starten av desember 2023 postet GAFFA om at Dumdum Boys  gjør comeback sommeren 2024. Rett etter ble det postet om noe helt annet: Nemlig at Britney Spears sin far, Jamie Spears, hadde måttet amputere benet sitt. På grunn av en error på GAFFAs egne nettsider, som gjør at saker vi linker til via facebook i ny og ne får header-bildet fra en forleden artikkel, så ble den noe mørke saken prydet av Dumdum Boys sitt siste pressebilde. 

Dette postet bandet om selv på sin egen facebookside, hvor de skrev at"det vakke måte på til hva man skulle få skylda for..", i I tillegg til at den norske IG-humoristen "badesken" postet om det på egen bruker. Den gang tenkte jeg (red.) at nå hadde jeg skutt gullgåsa av hell i uhell. Men, to måneder senere, har GAFFA nok en gang blitt rammet av tilsvarende error-terror; like artig som sist- desto ikke artigere. 

På onsdag ble det postet et 10 år gammelt intervju med Sigrid, toppet av et gammelt bilde av artisten fra hennes 18års dag (da intervjuet faktisk ble holdt). Dagen derpå forsøkte GAFFA å bringe det norske folk en hyggelig liten tabloid-nyhet om en folkekjær artist; nemlig at Maria Mena skal få en liten gutt. Deretter så eksploderte det plutselig med kommentarer på facebooksiden til GAFFA. Norske kommentarfelt-folk er nemlig verdensmestere i å bruke to øyne:


"Syns Maria Mena har blitt veldig lik Sigrid!", "Kan ikke mye om Pop, men dette er vel ikke Maria Mena. Nok en gang har dere sovet på jobb.", "Tatt en MJ?", "Eh...Maria Mena?? Dette er Sigrid???".

Selv konspirasjonsteoriene begynte å hagle: "Er bare Gaffa som legger inn «feil» for å få mer oppmerksomhet på siden sin. Det er ikke første gangen dette. "

Posten ble på kort tid delt av IG-brukerne "omgjustdont" og "norgesmareritt", men toppen av kransekaka må være at dronninga sjæl, med godt humør og lettsindig humoristisk sans, selv delte om hendelsen på sin private IG-profil: "Jeg ble fortalt at kroppen kom til å gå igjennom flere endringer nå under svangerskapet. Jeg var forberedt på større mage, og bryster.. men at jeg skulle bli forvandlet til en hvit dame fra Ålesund, nei den tok meg litt på senga!"


Noen ganger er det sånn Facebook bestemmer seg for å bruke et bilde fra siden det er linket til, altså en artikkel under artikkelen, og det kan man ikke overstyre eller bestemme selv. Denne 'bugen' med facebooks delefunksjon skjer under en lav sko med nettaviser flest. Forskjellen er at GAFFA synes humoren, og ikke minst den påfølgende oppmerksomheten, gjør det verdt å la innlegget stå. Krysser fingrene for at dette skjer igjen..


 

ANNONCE