Nyhet

22 forskjellige Urørt-oppvarmere på Sigrids nye turné

En av Norges største artister benytter seg kun av lokale "urørt-artister", på tvers av sjangere, når hun neste gang begir seg ut på turné

I en P3-artikkel kom det nylig frem at Sigrid har i samarbeid med P3s programleder Nina Gjertsen, og Urørt-prosjektleder Jon Nguyen, gått for en "økologisk" løsning når hun begir seg ut på turné.

For hvert sted hun spiller har nemlig musikk-fagfolkene valgt ut tre separate urørt-artister de mener er gode nok til å varme opp for pop-artisten - hvorav alle er lokale til hvert konsertsted. Sigrid forteller til P3: "Det å kunne gi en sjanse til så mange forskjellige artister synes jeg var så kult! Det er jo talent i alle kriker og kroker, så dette prosjektet opplever jeg som veldig givende".

LES OGSÅ: SIGRID SLIPPER NY SINGEL OG EP


Urørt er en plattform som tillater uetablerte artister en sjanse til å nå ut til et større publikum gjennom tilrettelagte rikskringkasting-kanaler. Laster du opp låtene dine på nettsiden til urørt kan redaksjonens journalister håndplukke deg som "anbefalt" , ukens urørt, eller - hvis man når hele veien til toppen: Årets urørt (- som garanterer en konsert på årets P3-Gull).

GAFFA applauderer P3 og Sigrid for å gi lokale up-and-coming artister sjansen til å stikke frem hodet på scener i sine egne hjembyer. Under kan du se hvor og hvem det er snakk om:

 


 

ANNONCE