Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

James Bay, Pere Ubu og Infernofestivalen er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Denne uka er det langt roligere enn vanlig på grunn av påskehøytiden, men tradisjonen tro er det også tid for en solid dose mørk, mørk metall på Infernofestivalen i Oslo. I tillegg kommer den nye britiske superstjernen James Bay (bildet) til hovedstaden og de legendariske kunstrockerne i Pere Ubu kan oppleves på Blå.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


James Bay: Sentrum Scene, Oslo 22. mars

Dette kan ikke bli annet enn bra. James Bays nydelige stemme, stødige fremføring og sjarmerende vesen. Denne mannen har laget så mange gode låter med hitpotensiale. Vi gleder oss, og det bør de som har sikret seg billetter til denne kvelden gjøre også. James Bay-konserten er selvsagt utsolgt.


Infernofestivalen: Diverse scener i Oslo 23. - 26. mars

Det blir ingen glad påsk uten Inferno! Nå legger mørket seg over flere av Oslos konsertscener, og de som liker den ekstra harde musikken inntar tigerstaden. Her blir det garantert liv og røre, og alle må spare nakken sin til litt headbangingen som utvilsomt vil oppstå på Vulkan, Blå, Revolver, John Dee og Rockefeller i løpet av disse dagene.

Med profiler som Mayhem, Nile, Exodus, El Caco og Sahg på programmet blir nok dette minst like rått som det har vært de tidligere årene.

Pere Ubu: Blå, Oslo 25. mars


Det er ikke hver dag man får oppleve såpass legendariske undergrunnsband som amerikanske Pere Ubu på en klubbscene i Oslo - og det midt i påskeferien! I 2015 slapp bandet samleboksen Elitism For The People 1975 - 1978, og oppfølgerboksen Architecture In Language 1979 - 1982.


Fokuset under konserten på Blå vil dermed ligge på albumene New Picnic Time, The Art Of Walking og Song Of The Bailing Man. Ingen dårlig kveld med andre ord!

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!


ANNONCE