Nyhet

Flytter festivalen innendørs grunnet varslet ekstremvær

GAFFA.no - alt om musikk.

Meldinger om sterk vind til helga gjør at storfestivalen Ålesund Live flyttes fra Sørsida til innendørs i Sparebanken Møre Arena.

Det melder arrangørselskapet Momentium onsdag ettermiddag.

— Med så sterk vind som det er meldt vil vi ikke kunne gjennomføre festivalen som planlagt på Sørsida, og da er det veldig fint å ha et bra alternativ, sier Ante Giskeødegård i en kommentar.


Han legger til:

— Nå kan vi gi publikum værgaranti på Ålesund Live. Det blir over 20 grader i hallen, så bare å møte opp i shorts. Når meldingene først er så dårlige, velger vi å være føre var. Vi har møtt utrolig stor velvilje fra SBM Arena, artister og samarbeidspartnere, og det er en lykke å kunne flytte den inn dit og gi publikum en regn- og vindfri opplevelse.

LES OGSÅ: Aurora synger i Disneys nye storfilm.


Artister som James Bay, Lukas Graham, Susanne Sundfør, Hellbillies, Stavangerkameratene, Gåte, Tennis og King Kamping står på plakaten til årets Ålesund Live.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Festivalarrangørene opplyser også om at det har vært rekordsalg av billetter til årets utgave av festivalen.

— Vi tror publikum vil bli glade for denne beslutningen. Vi skal lage den beste Ålesund Live noensinne og det er i grunn litt deilig å slippe å tenke på om det blir bra vær eller ikke, avslutter Giskeødegård.

LES OGSÅ: Mister bandmedlem.


Ålesund Live går av stabelen fredag og lørdag denne uka.

ANNONCE