Nyhet

Se Iggy Pop skyte med skarpt i ny filmtrailer

Den albumaktuelle rockeren spiller en rolle i filmen 'Blood Orange'.

Albumaktuelle Iggy Pop er først og fremst sanger og låtskriver, men han er også skuespiller. Og snart kan han oppleves i thrilleren 'Blood Orange', som du kan se teaser til i bunnen av artikkelen.

I filmen spiller Pop den eldre og døende rockestjernen Bill, som bor i Spania med sin unge kone Isabelle. Plutselig dukker Isabelles eks-kjæreste Lucas opp for å kreve en arv han hevder hun har stjålet fra ham. Det får Bill til å forsvare sin kone med våpen og dramaet er i gang.

Denne sommeren kan man også se Iggy Pop i filmen 'Gutterdämmerung', som lanseres som "verdens mest bråkete stumfilm", og er en stumfilm med noen av verdens største rockestjerner i forskjellige roller. Blant annet medvirker den nå avdøde Lemmy fra Motörhead, det danske rockebandet Volbeat, Josh Homme, Grace Jones og Jesse Hughes fra Eagles Of Death Metal.


Iggy Pop er for tiden ute på en turné sammen med sitt berømte backingband fra det nye albumet Post Pop Depression, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA, som ikke kommer innom Norge men blant annet byr på klubbkonserter Danmark og Sverige.

Til sommeren kan Iggy Pop heldigvis også oppleves på norske scener når han spiller på festivalene Bukta i Tromsø og Malakoff i Nordfjordeid.

Begge festivalene arrangeres i dagene 21. - 23. juli.


Her kan du se teaseren til filmen 'Blood Orange':

ANNONCE