Nyhet

Queens Of The Stone Age avlyser Europa-turné

Det amerikanske rockebandet Queens Of The Stone Age blir tvunget til å avlyse åtte spillejobber når sangeren Josh Homme må fly hjem til USA for akuttoperasjon.

Det amerikanske rockebandet Queens Of The Stone Age med Josh Homme i front har en planlagt spillejobb på Øyafestivalen i Oslo 9. august. Nå melder bandet at de er tvunget til å avlyse åtte planlagte spillejobber i Europa i juli på grunn av at sangeren må flys hjem til USA for akuttoperasjon. Bandet ber fansen om unnskyldning for dette. Konserten på Øya er heldigvis ikke berørt av kunngjøringen. Man får håpe alt er bra med frontmannen vi alle elsker.

I fjor ga bandet ut det siste albumet In Times New Roman som GAFFA-anmelder Andreas Trella beskrev som «den brutale lyden av å måtte leve akkurat nå».

"Overvåket av en mildt sagt turbulent periode som inkluderte en ekstremt rotete skilsmisse, kreftbehandlinger og bortgangen til flere av Josh Hommes nære venner, utstråler Queens Of The Stone Ages etterlengtede åttende album en desperat fortvilelse. En nesten lattermild håpløshet, pakket inn i fengende enkle rockeriff som frenetisk snurrer rundt i uforutsigbare synapser."


LES OGSÅ: Frontmannen i Queens Of The Stone Age har laget musikk til ny film

ANNONCE