Nyhet

Josh Homme truet med å avbryte festivalkonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

I helgen spilte det amerikanske rockebandet Queens Of The Stone Age på Mad Cool Festival i Spania, en konsert bandets frontmann truet med å avbryte - på grunn av et VIP-område.

Bandets vokalist Josh Homme (bildet) avbrøt konserten og krevde at festivalarrangørene skulle ta bort gjerdet til VIP-området fremme ved scenen og la gjester med ordinære festivalbilletter komme frem.

— Security, det er best at dere slipper inn folk. Jeg spiller ikke før dere slipper dem inn... det er best at dere slipper dem inn for dere jobber for meg i kveld, sa Homme blant annet.


— Dette er en Queens Of The Stone Age-konsert, du kan gjøre hva du vil...Slipp dem inn. Se på meg. Slipp dem inn, ellers går jeg ned selv og slipper inn alle, fortsatte han.

LES OGSÅ: GAFFAs Slottsfjell-anbefalinger.

Til slutt fulgte sikkerhetsvaktene artistens ordre og tok bort gjerdene til VIP-området, skriver Consequence Of Sound. Se en video av bandets opptreden nedenfor (den omtalte hendelsen inntreffer omtrent 30 minutter ut i konserten).


Artikkelen fortsetter under videoen.

GAFFAs fotograf Jan Pieter van Eerde var på plass under festivalen i Spania:


— Det ble ganske skremmende. Da han sa at folk skulle komme frem og «fuck the guards» osv. ble en del mennesker oppildnet og begynte å kaste seg over gjerdet. Det ble mye trykk fremme ved gjerdet og en del fikk panikk. Jeg må si at festivalens måte å håndtere VIP-området på var ganske dårlig i det hele tatt. Det fantes ikke noe system eller tydelighet.

LES OGSÅ: Bergensartist tiltalt for sexutpressing.

Han avslutter med å si at han tror Josh Homme forsøker å jobbe litt for hardt på sitt rykte som rebell og tar ingen hensyn til om det er familier med barn i publikum. Eller folk som ikke er der for å bli «fucked up».


— Det ble farlig. Noen kunne blitt skadet, eller enda verre. Vaktene hadde allerede en vanskelig jobb med å få kontroll på området.

ANNONCE